SEKTÖRÜN KALİTE – HİJYEN STANDARDINI YÜKSELTİYORUZ!
Saniter, hijyen gözetimlerinde TURKAK tarafından TS EN ISO/IEC 17020 akreditasyonuna sahip “bilimsel, tarafsız ve güven” esaslı çalışma anlayışını 1994 yılından beri sürdürmektedir.
Gıda üretim/tüketim alanlarında, depolarda, satış/servis esnasında gerçekleştirilen hijyen-sanitasyon gözetimleri, ulusal ve uluslararası yönetmeliklerde belirtilen tehlike analizleri (HACCP), altyapı koşulları (Codex alimentarius) göz önüne alınarak uygulanır. Gıda kaynaklı zehirlenmeler ve ekonomik kayıpların önüne geçebilmek ve %100 e yaklaşan güvenilirlikte sağlıklı gıda üretimi sağlamak için yapılır.
© 1994 | Saniter Gıda – Çevre Bilimi Gözetim Ve Mühendislik Hiz. Tur. Tic. A.Ş.