PEG kozmetik ürünlerinde ve kişisel bakım ürünlerinde çözücü, koyulaştırıcı, yumuşatıcı ve nem taşıy...
DEVAMINI OKU +Bacillus cereus analizinde besiyerinde görülen kolonilerin doğrulama yapılmadan Bacillus cereus olar...
DEVAMINI OKU +Legionella için özellikle kapalı havalandırma sistemi olan oteller,AVM ler,hastaneler riskli alanlar...
DEVAMINI OKU +ISO 17025 laboratuvar akreditasyonu günümüzde artık olmazsa olmaz bir konu haline gelmiştir. ISO 170...
DEVAMINI OKU +Avrupa Kimyasallar Ajansı, octamethylcyclotetrasiloxane (D4) ve decamethylcyclopentasiloxane (D5)...
DEVAMINI OKU +Özellikle son dönemde antibakteriyel plastiklerin piyasaya sunulduğu görülmektedir. Bunun için st...
DEVAMINI OKU +Resmi Gazetede 29.01.2019 tarihinde yayınlanan Et, Hazırlanmış Et Karışımları ve Et Ürünleri Tebliği...
DEVAMINI OKU +Günümüzde restoranlarda yemek yemek, eskiye oranla oldukça arttı. İnsanların yeme alışkanlıklarının...
DEVAMINI OKU +Domates yetiştiriciliğinde çok zararlı olabilen bu böcek Güney Amerika kökenli olup; Avrupada ilk k...
DEVAMINI OKU +Kozmetik ürünlerden özellikle şampuanlar, duş jelleri ve deterjanlar 1,4-Dioksan açısından risk teşk...
DEVAMINI OKU +Sağlık Bakanlığı'nın son yayınladığı tebliğe göre artık, etiketlerinde bu bilgileri içeren ürünler...
DEVAMINI OKU +Toplu yaşam alanlarından kaynaklanabilecek hastalıkları önlemek, herkes için sağlıklı bir ortam oluş...
DEVAMINI OKU +07.02.2019 tarihinde Sağlık Bakanlığı tarafından Kozmetik Ürünlerin İddialarına İlişkin Kılavuz Sür...
DEVAMINI OKU +Yıllardır su ile ilgili birçok konuya değinilmektedir. Günde ortalama ne kadar su içileceğinden, sus...
DEVAMINI OKU +Gerçek zamanlı stabilite testinde ürün normal satış şartlarını sağlayan ortamda bekletilerek, üründe...
DEVAMINI OKU +L.monocytogenes psikrotrof (aslen mezofil karakterli olduğu halde psikrofil sınırlarında da gelişebi...
DEVAMINI OKU +Ürünlerin koruyucu içeriyor olması, bakteri,küf ve mantar gibi mikroorganizmaları içermediği anlamı...
DEVAMINI OKU +Gıda üretim alanlarında, üretim boyunca yapılan işlerin kolaylaşması için yardımcı ekipmanlar kullan...
DEVAMINI OKU +Pişirildikten sonra satışa sunulan gıda maddelerinin bozulmasında ekşimesinde veya gastrointestinal...
DEVAMINI OKU +Son zamanlarda elde edilen bilgiler doğrultusunda , uzmanlar işlenmiş et ürünlerinin fazla tüketil...
DEVAMINI OKU +Eğer sebil etkin olarak temizlenmezse, suda bulunmaması gereken E.coli, Enterokok gibi patojen mikro...
DEVAMINI OKU +Tarım ve Orman Bakanlığı, toplu yemek sunan restoranlar, kafeler, yemekhaneler vb. yerlere ilişkin ö...
DEVAMINI OKU +Formaldehit, Uluslararası Kanser Araştırma Kurumu tarafından kanserojen özelliği açısından Grup 2A o...
DEVAMINI OKU +Güvenilir hayvansal gıdaların elde edilmesinde en önemli noktalardan biri yemlerin hijyen kuralların...
DEVAMINI OKU +Bioburden tanım olarak ürünlerin veya koruyucu sistemlerin üzerindeki canlı mikroorganizma popülasyo...
DEVAMINI OKU +Stabilite testi, ürünün bütünlüğünün devam ettiğini kanıtlamalıdır. Hangi sıcaklığın seçileceği konu...
DEVAMINI OKU +Kozmetik firmaları denetimlerdeki uygunsuz durumlarla ilgili aldıkları para cezaları ile maddi zarar...
DEVAMINI OKU +Aflatoksin oluşumunun ilk koşulu, bu toksin oluşumuna neden olan küf sporlarınıngıda maddesine bula...
DEVAMINI OKU +Yaşam kaynağımız olan su; tüm biyolojik yaşamı ve ekosistemi ayakta tutar. Doğada olduğu gibi insan...
DEVAMINI OKU +Legionella riskine karşı özellikle otellerin, AVM işletmelerinin, büyük ofis ve iş merkezleri yöneti...
DEVAMINI OKU +© 1994 | Saniter Gıda – Çevre Bilimi Gözetim Ve Mühendislik Hiz. Tur. Tic. A.Ş.